Smykkedigte/drømmekort

Smykkedigte og drømmekort er en del af Chokoladefabrikkens eksperimenter med at udgive digte på nye måder. De foreligger her på tryk som i en klassisk digtsamling, men digtene udgives også på andre måder:Smykkedigte
Digte hvor ordene er lagt ned i et smykke i stedet for sten. Smykket afgiver kun sin hemmelighed når smykket scannes. Hvert smykkedigt knytter sig til ét unikt smykke. Smykkerne er udstyret med en QR-kode og når det scannes toner digtet frem sammen med et stykke musik. På den måde bliver digtene og musikken en del af smykkets udtrykDrømmekort
Digte hvis omfang passer til bagsiden af et postkort
men rammer en følelse der ellers kræver langt flere ord. Drømmekortene er en del af en applikation, hvor brugerne selv kan kombinere digte, billeder og musik til et personligt digitalt postkort, som de kan sende til en vigtig person i deres liv. Samtidigt bliver digtene udgivet som en samling af fysiske postkort, som man enten kan beholde eller sende ud i verden.Forside
Advertisement