Nye projekter i søen!

Så har vi afholdt det årlige Choko-træf med deltagelse fra både ledelse (Anne Mette), PR (Michael) Sekretariat (Anne Mette) og forfattere (Michael) og det gik ikke stille af sig. Faktisk har vi ganske mange projekter på tegnebrættet for 2015 og vi håber I har lyst til at følge med.

For det første er det på tide at nogenBlackOut collage rykke lidt på at få det klassiske Blackout ud på tablet. Vi har kontakt til både rettighedshavere og oprindelige udviklere, og mangler bare en programmør der har lyst til at hjælpe os med en demo til en kickstarter kampagne (løn pr efterbevilling, men du skal nok få den – ama’r og halshug). Hvis du har nogle gode råd eller forslag eller bare gerne vil holdes orienteret, så skriv til os her eller på Facebook.

Vi regner også med at fortsætte vores lyrik-eksperimenter med en Drømmekort app til facebook og en tilhørende digtudgivelse, der kombinerer digte, musik og fysiske objekter på samme måde som vores smykkedigte gjorde det. Stay tuned.

Endelig er der jo et større bagkatalog der fortjener lidt kærlighed, og valget er i første omgang faldet på Jessica, Lena, Martha Michaels fortællinger fra 1993. Vi mangler lige at få den tekniske løsning på plads, men I kan godt se frem til et lykkeligt (gen)syn inden udgangen af 2015.

Det var alt, hvilket jo heller ikke er så lidt…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s