Nu er den der!

Det tog Michael mange år at skrive denne bog om historiens hjemløse. Den bygger på  historiske begivenheder der udspillede sig i foråret 1928, men er selvfølgelig blevet tilført en god portion Valeur. Vi er vildt stolte af den – både af de 600 siders intens fortælling og den smukke forside tegnet af Ole Comoll og sat op af Jens Raadal Jakobsen. Det er en bog der er blevet båret frem af mange mennesker, ikke mindst de 65 backers der har finansieret trykket gennem vores crowdfunding kampagne. Tak til jer alle!

Hjemløs A3 rød

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s